De Ruiter op Fruit Logistica 2016

Fruit Logistica is DE wereldwijde ontmoetingsplaats voor en met tuinbouw professionals. Dit evenement vindt plaats op 3, 4 en 5 februari in Berlijn. Ook dit jaar zal Monsanto Vegetable Seeds, vertegenwoordigd door de merken De Ruiter en Seminis, weer aanwezig zijn op de Fruit Logistica in Berlijn. Met een portfolio van 22 verschillende gewassen, verdeeld over meer dan 3000 rassen, zijn wij graag een partner in de keten via leveranciers richting supermarkt en consument.

De belangrijkste focus van Seminis en De Ruiter zijn smaak, visuele indruk, houdbaarheid en gemak, om het eindproduct zo aantrekkelijk mogelijk aan te bieden richting consument. Tijdens de Fruit Logistica is er speciale aandacht voor de nieuwste introducties in tomaten en meloen, de concepten in jaarronde teelt en lokale seizoensconcepten.

We verwelkomen u graag op onze stand in hal 1.2 B 0-02. Stelt u prijs op een persoonlijk gesprek met onze EMEA Trade Partnership manager? Maak dan een afspraak via emea.event.planning@monsanto.com.

Meer informatie over de Fruit Logistica vindt u hier.