Informatie over de hybride zaden van De Ruiter

Glastuinbouwers zijn trots op wat ze telen. Onderzoek is voor hen een continu proces; zij willen zich immers altijd van de concurrentie onderscheiden. Als vakman en wetenschapper eisen ze het allerbeste, voor zichzelf én voor de mensen die hun producten eten. Dát is de passie van een glastuinbouwer.

Bij De Ruiter begrijpen we die passie als geen ander. Daarom gaan wij tot het uiterste om onze telers van groenten en onderstammen – in het verwarmde en beschermde teeltsegment – de middelen in handen te geven om de allerbeste producten op de markt te brengen.

De Ruiter is gespecialiseerd in de veredeling, productie en verkoop van hybride zaden voor de teelt van tomaat, paprika, komkommer, aubergine en meloen in kassen. Daarbij zijn onze hoogwaardige onderstammen, die wij al decennialang met succes op de markt brengen, van groot belang. Met de (doorontwikkeling van) onze onderstammen liggen onze telers straatlengtes voor op hun concurrenten.

Wie voor zaden van De Ruiter kiest, kiest voor een persoonlijke aanpak en een partner in innovatie. Dat zijn de extra's die u helpen bij het realiseren van uw groeipotentieel. De Ruiter biedt haar telers:

  • Bewezen prestaties van de producten
  • Persoonlijke ondersteuning bij het realiseren van doelstellingen
  • Ongeëvenaarde vakkennis van de glastuinbouw
  • Constante innovatie

Zo halen we samen het beste uit uw organisatie.

Bekijk hier onze producten en lees meer over het aanbod van De Ruiter.

Interesse in volle grondsgroenten?

Als u zoekt naar vollegrondgroenteteelt, bezoek Seminis.com.

Bezoek Seminis.com »

Verkoopadressen?

Vind de dichtsbijzijnde locatie.

Verkoopadressen »